Verhuizing Fierce Marketing (met een zachte G)

In de week waarop Guus Meeuwis zijn nieuwe nummer Tilburg uitbrengt, verlaat ik mijn geboortestad en verhuis ik mijzelf én mijn bedrijf naar het pittoreske IJsselstein. Dat kan geen toeval zijn!

 

New office, new home

Met een buik vol vlinders ben ik verhuisd naar de stad waar mijn nieuwe thuis staat. Vanuit deze centrale positie in Nederland ben ik inmiddels al enige tijd actief voor klanten boven én onder de rivieren. Flexibel als altijd, want dat is precies waar ik als digital marketeer om bekend sta.

Zoek een werkplek: check

In mijn eerste blog gaf ik de tip om een flexibele werkplek te zoeken als je net als ik niet over de luxe van een extra kamer in je huis beschikt.

Newsflash: die heb ik nu wel en wat is het fijn! Natuurlijk mag het nog wat knusser ingericht worden, maar ik heb al heel wat uurtjes in zware focus door kunnen brengen in mijn eigen “kantoor”.

En we blijven bij elkaar door dik en dun.

Natuurlijk verlaat ik mijn geboortestad niet voorgoed. Mijn familie, vrienden, relaties en bovenal roots liggen daar. Ik ben gek op de stad en Guus zijn nummer staat de afgelopen dagen dan ook op repeat. Ook zakelijk heb ik nog voldoende binding met Tilburg. De fijne samenwerking met klanten zoals 2manydots zorgt er voor dat ik nog wekelijks een bezoekje breng aan de Heuvel. Als digital marketeer kan ik in principe overal werken. Met gemak stap ik dan ook in mijn autootje of reis ik met OV af naar een leuke afspraak vol inspiratie. Mis je mij nu al of wil je gewoon eens gezellig bijkletsen?

Tilburg Skyline
2 reacties
  1. Ineke Krijnen

    Dat is een mooi verhuisbericht.
    Daaruit kan men opmaken dat jouw hart en passie op de goede plaats zitten.
    Heel veel succes en geluk in je nieuwe woonplaats.

Plaats een reactie