Social Media Training #InIJsselstein

Welkom! Als ondernemer in de binnenstad van IJsselstein heb jij een speciale uitnodiging gekregen voor mijn training over Social Media. Met een positieve reden, want wat jij doet valt op. Je bent online actief en zorgt er zo voor dat IJsselstein in beeld komt bij een breed publiek. Daar zijn wij dankbaar voor en deze training kun je zien als een blijk van waardering. En een boost, want met deze training leer jij (hopelijk) weer veel nieuws, waardoor je met hetzelfde enthousiasme verder kunt gaan. Verder op deze pagina zie je precies wat er aan bod komt tijdens de training.

Inhoud training

Instagram logo

Instagram voor retail

Instagram is momenteel een van de populairste en snelst groeiende sociale netwerken ter wereld. Nederland telt meer dan 5,1 miljoen gebruikers waarvan meer dan de helft dagelijks actief is.

Het gebruik is eenvoudig: met de Instagram app op je smartphone maak je een foto of korte video, die jouw volgers in hun ‘tijdlijn’ voorbij zien komen. Instagram is interessant voor retailers, webshops en horeca, maar ook zeker voor bedrijven die graag denken in beelden. Immers, een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Wil jij je doelgroep graag bereiken op dit snelgroeiende sociale netwerk?

Tijdens het eerste deel van de training ga ik je meer vertellen over Instagram. Wat zijn de laatste cijfers & ontwikkelingen, features, do’s en dont’s, gebruik van hashtags, handige apps en tools voor Instagram en nog veel meer tips.

 

Facebook logo

Facebook marketing

Facebook is flink in opspraak geweest het afgelopen jaar. Toch is het nog altijd een groeiend sociaal netwerk en blijven er nieuwe kansen voor bedrijven komen om in contact te komen met de doelgroep. Met ca 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Tijdens dit gedeelte van de training leer je op welke manier je Facebook het beste kunt inzetten om:

  1. Jouw doelgroep op Facebook te bereiken
  2. De interactie met jouw doelgroep te verhogen
  3. De juiste content te plaatsen
  4. Online ambassadeurs voor je bedrijf in te zetten

 

“Durven, doen & leren”

Ben jij erBIJ?

De training vindt plaats op donderdag 20 september en start om 19.00 uur. De training duurt circa 2,5 uur en is inclusief koffie, thee en fris. Dit is een bedankje van de ondernemersvereniging BIJ en daarom bieden wij deze training aan voor een speciaal tarief van € 50,- p.p. (excl. BTW). Aan de training kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Meld je dus op tijd aan bij Cathy via eventmanager@inijsselstein.nl. Minimum aantal deelnemers van deze training is 5.

Brandende vragen?

 

Ik wil de training natuurlijk graag zo leerzaam mogelijk maken. Heb je specifieke vragen of onderwerpen die je graag terug ziet komen in de training? Neem dan contact met mij op via de volgende kanalen.

Maartje Krijnen